söndag 4 april 2010

PÅSKAFTON

Vilket strålande väder. var ute och pysslade hela långa dagen. Luntade lite så det luktade till&med vår mmmmm. Kl 18 var jag och min familj bjudna ner till fam Perry för att intaga goda mat som vi skulle svälja ner med mycket och gott vin!!! Mor & far var hembjudna till svärmor & svärfar på detsamma.
MM vilken kock hon är damen nere på krokusv... det serverades välkommstdrink, bröd, sill varmrökt lax, gubbröra, skinka, inlagda sillar, ostpaj, omelett med räkstuvning, köttbullar, prinskorvar, smördegsbakade knyten. ja det var så mycket så jag har säkert glömt hälften..
Allt detta svaldes ner till ett gott vin och snaps för dom som ville..
Familjen Karlsson från slättamåla infann sig oxå kvällen till ära men tyvärr så mådde hälften av den familjen inte så bra, så dom tog bussen hem kl 22.. Men innan dess så hann vi även hinka i oss lite kaffe och pressa ner den delikata tårtan med maräng och chokladkräm å hallon och säkert litervis med grädde, men gott var det, kände att fettvulkanen utvidgades så till den grad att det är inte långt kvar tills den exploderar!! Poff så sprängs Carina och blir liggande som en liten fett hög på golvet!!! Fy vad äcklig jag e !!!!
Efter att vi hjälps åt att plocka bort disken så satte jag å Perry oss i soffan för att snacka medans Henrik & Stefan drog sig undan till övervåningen där de skulle spelas Metallica guitarrhero i sisådär 2½ timme.. Men vi hade jätte trevligt och tiden bara sprang iväg. När kl var 02.30 var det dags att väcka barnen, klä på dem och få dom att cykla hem. Dom var verkligen superduktiga. Så när kl var 03.00 stupade fam Skarstedt isäng.

Tack fam Perry för en mycket trevlig kväll...

Inga kommentarer: